Προφίλ

slider1-1
slide2-1

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

μόνο από τα κρατικά διυλιστήρια

18191

slide3

ΦΙΛΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Οικονομικές τιμές

18191

slider06-01

Η ECOservices ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Κωνσταντίνο Φλώρο και δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των πετρελαιοειδών αρχικά ως μια μικρή επιχείρηση με ελάχιστα βυτία και περιορισμένο πελατολόγιο.

Μετά την πάροδο της πρώτης δεκαετίας και ύστερα από σκληρή και επίπονη προσπάθεια ο αριθμός των βυτιοφόρων καθώς και των πελατών διπλασιάστηκε.

Οι εγκαταστάσεις μας εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες της εποχής ώστε να σας καλύπτουμε υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Σήμερα χάρις τη συνέπεια και την άψογη οργάνωση στη διανομή του πετρελαίου ΕKΟ η εμπιστοσύνη των πελατών μας, έχει φέρει την εταιρεία μας στις πρώτες πρώτες θέσεις του χώρου.

Με πρωταρχικό μας στόχο πάντα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τον πελάτη και μετά τη συμπλήρωση 27 ετών στο χώρο των πετρελαιοειδών, η ECOservices επεκτείνεται και παρέχει πλέον κάθε υπηρεσία κτηρίου επιδιώκοντας να καλύψει όλες τις ανάγκες των ανθρώπων που την εμπιστεύονται.

Χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία σας.

Η εταιρεία πετρελαίου ECOservices

Η ECOservices είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο της εμπορίας πετρελαίου, πρατηρίων υγρών καυσίμων και στην παροχή υπηρεσιών τα τελευταία χρόνια με έδρα την Αθήνα.

Είναι επίσημος πωλητής της ΕKΟ στην Αττική, προμηθεύετε πετρελαιοειδή θέρμανσης μόνο από τα κρατικά διυλιστήρια, παρέχοντας ανταγωνιστική τιμή και έχει δικές της εγκαταστάσεις αποθήκευσης και μεταφόρτωσης, ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων με ADR και σύστημα παρακολούθησης πορείας εκτέλεσης της παραγγελίας δια μέσου GPS.

Ανθρώπινο δυναμικό άρτια εκπαιδευμένο και έτοιμο να δώσει λύσεις στα προβλήματα του διαχειριστή.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η τεχνογνωσία, ο επαγγελματισμός και η αξιοπιστία μας να μπουν και στο δικό σας σπίτι.

Πετρέλαιο

  • Ποιότητα – κρατικό διυλιστήριο
  • Ευελιξία -η καλύτερη τιμή της αγοράς ΕKΟ
  • Αξιοπιστία – σωστή παράδοση της ποσότητας
  • Εξυπηρέτηση – παράδοση ακόμη και αυθημερόν